Jak uvařit kvalitní mok?

Naprosto jednoduše. Opravdu na tom není nic těžkého. Řekneme si teď o tom něco více, abyste sami zjistili, že to zas tak složité není. Především k tomu potřebujete zrnkovou kávu, která by měla být čerstvá a opravdu kvalitní. To je totiž základ, na kterém to všechno stojí a padá. Pokud takovou nemáte, tak si ji pořiďte, protože bez toho nemůžete uvařit tento kvalitní horký černý nápoj. Tu namelete, nebo si ji koupíte už namletou.

Ale pozor, musí být opravdu čerstvá

Pak už je to naprosto jednoduché. Nemusíte mít žádné přístroje či nástroje nebo kávovary. Kvalitní nápoj se pozná podle toho, že není z přístroje, který vám to uvaří, ba právě naopak. Dobrou chuť tak získáte, budete-li si ji doma vařit, za pomocí zaletí horkou vodou asi jednu až dvě lžičky sypké směsi. Voda musí vřít, abyste dostali to pravé aroma. Vidíte, jak je to jednoduché?